Beach Halli Finland Oy


Syyskuussa 2014 avattu halli beach volleyn pelaamiseen, harjoitteluun ja hauskanpitoon. Lämmitetty hiekka tuntuu mahtavalta syksyn sateissa ja talven tuiverruksessa.

Pelihalli sijaitsee Vehmaisissa Tampereella, osoitteessa Vestonkulma 1, 33580 Tampere. Meille on helppo tulla bussilla linja 17. Olemme lähellä Linnainmaan moottoritien risteystä (valtatie 9), joten kulku kauempaakin omalla autolla on sujuvaa.

Pelaamaan

Beach Hallilla onnistuu niin beach volleyn, beach futiksen, beach sulkkiksen kuin beach tenniksen pelaaminen. Kaikkien lajien pelivarusteet kuuluvat vuoron hintaan. Taitoja et tarvitse lajien harrastamiseen, vain vatsalihakset ovat kovilla, nauramisesta. Silkinpehmeällä, lämpimällä hiekalla on aina hauskaa.

Harrastamaan

Beach Halli tarjoaa loistavat tilat ammattimaiseen lajin harrastustoimintaan. Kauttamme saat niin ohjausta ja opastusta lajiin, kuin myös vakiovuorot säännöllistä harjoittelua helpottamaan. Vakiovuoron varataksesi otathan ystävällisesti yhteyttä meihin niin voimme sopia vakiovuorosta tarkemmin. 

Lapsille

Järjestämme erilaisia tapahtumia Beach Hallilla yhteistyössä Seikkailuapinoiden kanssa. Lasten synttärit ovat todella suosittuja. Varaa omasi suoraan Seikkailuapinoilta!

Seikkailuapinat | www.adventureapes.fi tai 040 770 9874 / heidi@adventureapes.fi

Yrityksille

Järjestämme yrityksille monenlaisia tilaisuuksia tiloissamme. Meidän kauttamme onnistuu niin tykypäivien, kilpailuiden ja henkilökunnan virkistystilaisuuksien, kuin kokousten järjestäminen. Tarjoamme kokoustilat eri tarpeisiin ja tarvittaessa B -oikeuksin varustettu Beach Pub palvelee kaikissa tilaisuuksissa.

Temme tiivistä yhteistyötä työyhteisökoulutuksesta ja Tyky-toiminnasta vastaavan Työnohjaaja ja Kouluttaja Päivi Laukkasen kanssa:

Päivi Laukkanen | www.paivilaukkanen.com tai 0400 798 656. 

 


Yritys

Beach-Halli Finland Oy

Osoite

Vestonkulma 1
33580
Tampere

Yhteystiedot

info@beach-halli.fi
+358 50 4627186


Varaa vuoro!

Täältä tavoitat meidät!


Kiinnostuitko toiminnastamme? Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä tiimiimme!

+358 50 4627186

Sivuston toteutus ja ylläpito | Koresoft
Tekstit ja sisältö | Beach Halli Oy

Rekisteriseloste